POGLEDAJTE: Ritualni seks na javnom mestu (VIDEO)

U jednom od najdrevnijih japanskih festivala posvećenom plodnosti, koji se svake godine održava već 1.400 godina, imitira se seksualni čin između muškarca i žene, koja je u stvari prerušeni muškarac

  • 3

U pitanju je jedan od najdrevnijih japanskih festivala plodnosti, "Onda Macuri", koji se svake godine održava u Asuki: tradicija koja je počela pre 1.400 godina, kada je ova oblast bila političko, kulturno i duhovno srce Zemlje izlazećeg sunca.

Glavni sveštenik ovog šinto hrama je 87. u neprekinutoj liniji koji uvek nosi prefiks Asuka-, što se povezuje sa fertilitetom do koga se dolazi obredom, a koji donosi sreću i u uparivanju, braku i lakom rađanju.

Možda se baš zbog toga u blizini hrama može videti kamenje koje podseća na erektivni penis i vaginu, često u parovima.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo u vezi sa ovim hramom i njegovim festivalom je javni ritualni seks koji izvode posebno angažovani vernici, po strogo utvrđenim religijskim pravilima.

Ceremonija počinje šinto molitvama za useve riže, a nastavlja se spajanjem muškarca sa dugim, falusnim nosem, i stidljive i buckaste žene (koja je u stvari maskirani muškarac).

Neke stvari su posebno čudne i u sebi nose tonu simbolike koju je izuzetno uzbudljivo odgonetati. Primera radi, zbog čega "mladoženja" imitira uriniranje po obrednom pirinču koji mu na kolenima prinosi sveštenik?

Na stranu to, mladoženja se ponaša kad da ne može da dočeka da "prikuca" "mladu" na ledeni pod.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA