Gole žene zabranjene u Vašingtonu! (FOTO) (VIDEO)

Nastupi potpuno nagih žena koje čitaju knjige javno i naglas popularni su u Americi, ali prestonički zakoni ne poznaju razliku između performasa i striptiza, zbog čega ne može biti održan onaj koji je zakazan za Dan zaljubljenih

  • 0

HTELE SU SAMO DA ČITAJU KNJIGE! Nastup golih žena koje su planirale da na Dan zaljubljenih prirede svojim sugrađanima u Vašingtonu javno čitanje literature naglas bez ijednog komada odeće na sebi zabranile su tamošnje vlasti.

Problem leži u činjenici da zakoni Distrikta Kolumbija koji se tiču ugostiteljskih objekata ne prave nikakvu razliku između performansa i striptiza.

Nastupi "Golih žena koje čitaju" počeli su u Čikagu 2009. godine, i sada postoje u čak 18 gradova širom Amerike. Uglavnom nemaju probleme, a njihove izvedbe su izuzetno popularne i posećene.

Kritičari ukazuju na moralni problem sa golotinjom, drugi na činjenicu da se ljubav prema knjigama ne bi trebalo širiti metodama koje nemaju veze sa samom književnošću, ali one očito misle da cilj opravdava sredstvo.

Uostalom, šta je nemoralno u vezi s golim ženskim telom? Postoji li nešto lepše na svetu? Čini nam se logičnim da se lepota pisane reči širi prirodnim lepotama ljudske vrste.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA