OTAC GODINE: Uperio "kalašnjikov" u ćerku zbog ocene (VIDEO)

 
  • 3

Za čitav slučaj policija je saznala kada se devojčica poverila drugarici. Kiril Bartaševič, otac devojčice, rekao je kako pištolj nije bio napunjen. Ipak, ubrzo je pritvoren, a svaki kontakt sa porodicom mu je zabranjen

Kiril Bartaševič (52) iz Amerike zapretio je pištoljem ćerki nakon što mu je rekla da je dobila četvorku u školi. Naime, za čitav slučaj policija je saznala kada se devojčica poverila drugarici.

Naime, kada je došla iz škole, devojčica je majci i ocu rekla kako je dobila četvorku. U tom trenutku otac joj je zapretio pištoljem "AK-47", koji je nabavio iz straha da će ga predsednik Amerike Barak Obama uskoro zabraniti.

U svoju odbranu Kiril je rekao kako je ćerku želeo samo da zaplaši i da pištolj u tom trenutku nije bio napunjen. Zbog ovog, kako je on rekao, nesvesnog incidenta, Kiril se nalazi u pritvoru pod optužbom zbog pretnje oružjem i određena mu je kaucija od 20.000 dolara.

Ukoliko ga osude, ovaj otac će se susresti sa kaznom od pet godina zatvora. Svaki kontakt sa porodicom mu je do daljnjeg zabranjen zbog bezbednosti majke i ćerke, rečeno je iz policije.

Pogledajte video:

(I. D.)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Stapisetevi

    29. januar 2013 | 21:20

    Cuj pistolj " AK 47" mislim vi novinari vec stvarno lupate gluposti i zasipate nas tu nekim lazima i ne proverenim informacijama... AK 47 je naziv za KALASNJIKOV a ne za neki pistolj nit ima veze sa bilo kakvim pistoljem -,-

  • Darko

    29. januar 2013 | 22:54

    Ceo svet zna šta je Ak-47. Svakako nije pištolj nego auromatska puška.

  • русија

    31. januar 2013 | 01:37

    е сад има да учи ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA