GLADAN: Tronogi pas ukrao kobasicu u radnji (VIDEO)

 
  • 0

- Lopovi su obično dvonogi - rekao je vlasnik restorana Esmaj Hej, i dodao da Oskaru, kako su nazvali psa, ovo verovatno nije prvi put da ovako nešto uradi, pošto su na snimcima sigurnosnih kamera i ranije primećivali čudne stvari

Oskar, pas za koga se veruje da je pobegao iz kuće dok mu je vlasnik bio na odmoru, ušao je u supermarket u novozelandskom gradu Inverkargilu, zgrabio zubima kobasicu iz frižidera sa odeljenja hrane za pse i pobegao sa "mesta zločina".

- Lopovi su obično dvonogi - rekao je vlasnik restorana Esmaj Hej, i dodao da Oskaru ovo verovatno nije prvi put da ovako nešto uradi, pošto su na snimcima sigurnosnih kamera i ranije primećivali čudne stvari.

Ovaj nemački kratkodlaki pointer se trenutno nalazi u azilu i tamo će ostati sve dok se gazda ne bude javio. Međutim, ako se to ne desi, ćerka vlasnika radnje koju je "opljačkao" kaže da neće biti problema da se on udomi, pošto joj svakodnevno stiže mnoštvo molbi za usvojenje.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA