ZAGLAVLJENA: Upala u uski procep između dve zgrade (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Nesrećna žena se zaglavila između dve zgrade u trenutku kada je propala kroz krov jedne od njih. Pravo je čudo i kako je se uglavila i kako je preživela u 25 centimetara više od četiri sata

Vatrogasci iz Portlanda u Oregonu spasili su ženu koja je više od tri sata bila zarobljena u zidu između dve zgrade. Spasena je uz pomoć lubrikanata i vazdušnog jastuka. Naime, nesrećna žena je skoro četiri sata provela u 25 centimetara, a njeno vađenje preneli su svi lokalni mediji.

Još uvek se ne zna kako je uspela da se zaglavi između dve zgrade, mada je prema rečima očevidaca neposredno pred pad šetala po krovu kada je propala 30 centimetara kroz rupu u dubinu zgrade.

Vatrogasci su uspeli da na zid postave prenosivi grejač kako se žena ne bi smrzla dok su pokušavali da je izvade.

- Bitno je da nije paničila, a bila je veoma dobro raspoložena. Cilj nam je bio da je oslobodimo i spasimo od agonije. Nakon što smo isekli deo fasade uspeli smo da joj priđemo - rekao je vatrogasac Čepmen.

- Bilo je veoma usko, jedva sam uspeo da vidim njeno stopalo. Imala je taj pogled u očima koji je govorio da je spremna sve da uradi da bi izašla odatle - dodao je vatrogasac koji je izvukao ženu napolje.

Pogledajte video:

(I. D.)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA