PRESELO MU: Ljuta supa mu napravila rupu u stomaku!

 
  • 0

Nakon što je pojeo ljutu supu, neimenovani muškarac iz Kine, koji nikada nije imao gastroenterološke probleme, osetio je oštar bol i počeo da povraća krv

Muškarac iz Kine (26) imao je krajnje nezgodnu situaciju nakon konzumiranja tradicionalne ljute supe, koja mu je, verovali ili ne, napravila rupu u stomaku!  Naime, supa koju je muškarac pojeo je tradicionalno kinesko jelo po imenu "mala", što u prevodu znači ljuta obamrlost. Ime je dobila po osećaju obamrlosti koji izazivaju sastojci supe, među kojima se često nalaze sečuanska papričica, lokalni začini i čili.

Nakon što je pojeo supu, ovaj neimenovani muškarac, koji nikada nije imao gastroenterološke probleme, osetio je oštar bol i počeo da povraća krv. Brzo je prebačen u bolnicu u gradu Vuan, gde su mu doktori otkrili rupu u stomačnom zidu.

Prema pisanju "Herald sana", neki restorani počeli su da koriste sintetičke jeftinije sastojke, koji oponašaju karakteristike prirodnih začina. Kineski mediji nisu naveli šta se nalazilo u supi koju je muškarac pojeo.

(I. D. / Vestionline.rs / Foto: Ilustracija)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA