ČEKALA DA VASKRSNE: Čuvala leš muža tri godine - decu terala da ga hrane!

 
  • 0

Majka petoro dece iz Rusije odlučila je da telo muža "sačuva i sačeka dok ne vaskrsne". Žena, koja je inače sledbenik pentekostalaca, čuvala ga je u jednoj od soba kuće

U centralnom ruskom regionu u Jaroslavlju, majka petoro dece čuvala je telo svog supruga u stanu gotovo tri godine nakon njegove smrti, saopšteno je iz tužilaštva.

Žena koja je opisana kao sledbenik pentekostalaca bila je toliko uznemirena zbog smrti supruga, da je odlučila da ga sačuva do "trenutka dok ne vaskrsne". 

Istraga je pokrenuta nakon što je u julu pronađeno telo u plastičnoj vreći u fazi raspadanja, javlja agencija AP.

Istražni organi naveli su da je žena stavila telo na krevet u jednu od soba i da je od dece tražila da mu pričaju i da ga hrane. Međutim, dvoje od petoro dece odlučilo je da se oslobode tela, kada se porodica preselila.

Dve devojčice, najstarija deca preminulog, spakovala su ga u kese za đubre i pokušale da ga ubace u garažu, međutim, telo koje je već bilo u fazi raspadanja, krenulo je da se raspada i da delovi tela ispadaju iz kese.

Nemoćne da bilo šta urade, rešile su da pozovu policiju i prijave čitavu situaciju.

Nakon uviđaja, majku je policija odvela na kliniku za mentalno obolele, a deca će nakon odgovarajuće terapije najverovatnije biti data na usvajanje.

(I. D. /Mojportal.ba /Foto: emotion.pictures)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA