HTEO DUŽI: Ubrizgao maslinovo ulje u penis - testisi mu narasli k'o kokos!

 
  • 0

Tajlanđaninu kome su na ilegalnoj klinici ubrizgavali maslinovo ulje da bi mu povećali penis otkriven je rak. Zbog poslednjeg tretmana toliko su mu narasli testisi da ga je bilo sramota da dođe u bolnicu na pregled

Nesrećnom Tajlanđaninu (50) koji se pre pet godina u ilegalnoj klinici podvrgao povećanju penisa život je ugrožen. Naime, na klinici mu je tada u penis ubrizgavano maslinovo ulje, a tokom svih ovih godina čovek nije imao nikakvih problema. Međutim,  poslednji tretman izazvao je rak zbog posekotine na penisu koja nije bila dobro medicinski tretirana.

- Bilo ga je sramota da dođe  u bolnicu i obrati se lekarima, međutim, na kraju više nije imao izbora zbog bolova koje je trpeo - izjavio je za list "Bangkok Post" doktor Surat Kitisup koji je operisao pacijenta.

U bolnicu je stigao testisa toliko otečenih da su bili veličine kokosa, pošto se rak sa penisa proširio na njih pa je zahvatio i neke druge delove abdomena.

Penis mu je hirurški odstranjen, pa iako je stanje pacijenta trenutno stabilno, Kitisup strahuje da će rak u budućnosti nastaviti da se širi.

(I. D. / Mojportal.ba)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA