JUNAŠTVO: Uhvatio brata samoubicu u padu sa četvrtog sprata (VIDEO)

 
  • 1

36-godišnjak je pokušao da se ubije skokom sa četvrtog sprata zgrade u kojoj je živeo, u stanu koji je delio sa svojim bratom, ali je odlučio da će uraditi sve ne bi li ga sprečio da sebi prospe mozak po pločniku

KAKVO HEROJSTVO! Prošle nedelje, oko pola pet posle podne, hitna pomoć u tokijskom Ota kvartu primila je poziv da je mladić skočio sa zgrade te da leži na ulici, mrtav.

Službi iz tamošnjeg urgentnog centra bilo je potrebno samo nekoliko minuta da dođe na lice mesta, ali nisu zatekli jednog mrtvaka već dva živa čoveka, koji su - lako povređeni na pločniku - bili živi i svesni.

Misterija je vrlo brzo rešena! 36-godišnjak je pokušao da se ubije skokom sa četvrtog sprata zgrade u kojoj je živeo, u stanu koji je delio sa svojim bratom.

Mlađi od njih dvojice, kome je život i svoj i bratovljev i dalje bio mio, stavio je svoj život na kocku tako što je stao ispod prozora na ulici, u nadi da će uhvatiti svog brata u padu - "glupost" koja je lako mogla obojicu koštati života.

Međutim, srećom po njega, ovaj trik je uspeo i oba muškarca su sada dobro, i oporavljaju se u bolnici.

Pogledajte video:

(M. B.)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dare

    1. novembar 2012 | 20:31

    sa ovim videom koji je u prilogu mi je sve razjasnjenjo.japanski parlam ko nas:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA