BIZNIS: Očuh prodavao pastorku za udaju - posle svadbe bežala kući

 
  • 0

Maloletna pastorka iz Bugarske prodavana je za određenu svotu kao nevesta, ali bi neposredno nakon venčanja pobegla kući, nakon čega je tražen novi "kupac". Prevara je otkrivena kad se "nevesti" svideo poslednji muž i kad je odbila da se vrati kući

U severozapadnoj Bugarskoj, jedan 45-godišnjak iz pokrajine Pravca prodavao je pastorku kao udavaču, i to više puta, pri čemu je od venčanja razvio pravi biznis, objavio je jedan bugarski portal.

Maloletna pastorka prodavana je za određenu svotu kao nevesta, ali bi neposredno nakon venčanja pobegla kući, nakon čega je tražen novi 'kupac ', objavio je u utorak portal "vsakiden.com". Prevara je otkrivena kad se "nevesti" svideo poslednji muž i kad je odbila da se vrati kući.

Nakon nekoliko dana očuh je slučaj prijavio policiji, tvrdeći da mu je pastorka oteta. Policija je devojku pronašla nakon nekoliko sati i umesto da pristane da se vrati, sve je otkrila policiji.

Prevara je otkrivena tek sada, jer je bivše mladoženje bilo sramota da prijave da im je supruga pobegla. Uprkos iznenadnoj ljubavi, nevesta je vraćena kući, a policija pokušava da pronađe prevarene.

(I. D. / Jutarnji.hr)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA