ALAVCI: Prognani iz restorana "jedi koliko možeš" jer su jeli kao svinje (FOTO)

 
  • 0

Premda je osnovna ideja ovakvog tipa restorana, popularnog na Zapadu, da zaista pojedeš sve što možeš, oni koji ih otvaraju ne računaju da će se pojaviti neko ko je "bure bez dna". Šta raditi u takvoj situaciji?

Džordž Dalmon i Endi Majls, prijatelji iz Velike Britanije izbačeni su iz "Gobi" kineskog restorana čija je parola "pojedi koliko god možeš". Shvativši bukvalno ideju restorana, prijatelji su svakodnevno jeli po nekoliko kilograma paprikaša i po prase dnevno tokom dve godine koliko su se ovde hranili.

Međutim, vlasnik restorana, zaključio je da mu ovi momci prave više štete nego profita, i zato je odlučio da im zauvek zabrani ulazak u restoran.

- Čim oni dođu, znam da će pojesti prase, celo - rekao je. Dosta mi je, mi nismo dobrotvorna organizacija, ovo je posao - dodao je vlasnik restorana.

Od obroka koji oni pojedu i koji se plaća 12 dolara dnevno, može da jede najmanje petoro.

- Posle celog praseta oni jedu još! Ja zaista ne znam gde im staje ali mene sve to košta - rekao je gazda. Još kada priđu stolu, u tolikoj su žurbi da pojedu sve, da pola isprosipaju. Švedski sto se postavlja u podne, oni ođu do kuvara dok sve to sprema i pola pojedu pre nego što ljudi dođu - žali se vlasnik restorana.

Bez obzira na reakciju zaposlenih, Džordž i Andi smatraju da bi restoran ipak trebalo da se drži obećanja "jedite koliko možete".

- Oni imaju jako male tanjire, moramo da se vratimo više puta po još hrane  - rekao je Džordž. Juče je menadžer restorana rekao kako smo obojica svinje i zabranio nam je da ikada više uđemo u restoran - dodao je razočarani Džordž.

(I. D. /Foto: Tanjug)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA