ŠOKANTNO: Saznala da joj je suprug - biološki otac!

 
  • 0

Nakon smrti supruga, DNK analizom, Valeri Spuril saznala je da joj je pokojni muž u stvari biološki otac. Nije sigurna da li je pokojni suprug znao da je oženio ćerku, ali postoji sumnja da jeste i da se zbog tabua plašio da kaže istinu. Nakon otkrića, Valeri redovno odlazi kod psihologa

Amerikanka Valeri Spuril (60) iz Ohaja nakon smrti supruga saznala da joj je on zapravo bio otac! Šokantno otkriće promenilo joj je život, a sve je razotkrio DNK test nakon smrti supruga Persija.

Majka troje dece i baka osmoro unučadi sada pokušava da pronađe svoju braću i sestre.

- Moram da saznam ko su, ova priča mora biti ispričana jer deca treba da znaju odakle dolaze. Znam da je bolno,  mene je saznanje potpuno slomilo - ispričala je Spurilova.

Valeri su odgajili baba i deda, njena majka Kristin bila je eskort dama, i iako ju je posećivala, Valeri ju je smatrala porodičnom prijateljicom.

Kada je napunila devet godina, Valeri je saznala da je čovek koji je o njoj brinuo nije otac već deda. Ali ni tada nije znala ko joj je biološki otac.

Sa 15 godina upoznala je Persija za kojeg se i udala. Nakon što je preminuo 1998. u 60-oj godini čula je razne priče o njihovoj vezi. Istinu joj je otkrio ujak i nakon što je dobila rezultate DNK analize doživela je šok - ona je Persijeva ćerka.

Valeri nije sigurna da li je pokojni suprug znao da je oženio ćerku, ali postoji sumnja da je znao i da se zbog tabua plašio da kaže istinu. Nepoznato je i koliko je dece imao pre braka s Valeri. Nakon otkrića, redovno odlazi na seanse kod psihologa.

- Moj najveći cilj je da pronađem sve svoje sestre i braću i da im kažem da ih je majka volela bez obzira na sve - rekla je Valeri.

(I. D. / 24sata.hr)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA