KAO ČOVEK: Pas sam ušetao u voz da bi otputovao u London (FOTO)

 
  • 0

Nakon što se išunjao iz porodične kuće da bi otišao u šetnju do lokalne železničke stanice i ušetao u voz "kao mator", odvezao se osamdeset kilometara daleko, a onda ga je kontrolor "za uši" izveo napolje i pozvao vlasnike

Mnogi putnici se naježe od same pomisli na jutarnju gužvu u saobraćaju. Ali kako pokazuju ove slike, Frenki, maleni džek rasel, jedva je čekao da uđe u voz.

On se išunjao iz porodične kuće da bi išao u šetnju do lokalne železničke stanice, prešavši nešto više od tri kilometra. Zatim se sakrio na peronu, čekao da svi putnici uđu i munjevito uleteo u jedan od vagona voza koji je vodio ka Londonu.

Kamere su zabeležile kako Frenki trčkara prolazom u potrazi za odgovarajućim mestom i kako se smešta pored prozora, na oduševljenje svih putnika.

Pola sata kasnije, kada je voz stigao u St. Pankras, mašinovođa je Frenkija izveo iz voza.

U međuvremenu, njegova vlasnica Džejn Abot je pomahnitalo tražila svog ljubimca po kući i komšiluku, da bi u jednom momentu primila poziv i bila obaveštena da se njen pas nalazi 80 kilometara od kuće.

Džejn i njena ćerka Stefani su se ukrcale na voz do Londona da bi otišle po svog voljenog ljubimca. Za razliku od Frenkija koji se vozio besplatno, one su morale da plate 60 funti.

- Bila sam jako uzrujana, a on je putovao besplatno - našalila se Džejn.

- Volela bih da vidim snimke Frenkija koje je zabeležila kamera, to bi bila Jutjub senzacija. Jedino što ne razumemo je to zašto je Frenki odabrao voz kad nikad nije putovao njime - kazala je ona.

(M. B.)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA