PLATIO ŽIVOTOM: Pretvarao se da je Bigfut - zgazio ga auto (VIDEO)

 
  • 0

Redi Li Tenli je stajao maskiran u majmunoliko stvorenje na sredini desne trake, kada su ga dva automobila pregazila, ali se još ne zna da li je bio pijan

Čovek koji je očigledno pokušavao da natera motoriste da pomisle da je on Bigfut, platio je životom svoju zavrzlamu kada su ga na auto-putu u Montani pregazila dva automobila.

Redija Li Tenlija (44) udario je jedan auto dok je stajao u desnoj traci auto-puta, u kojem su bile dve devojke od 15 i 17 godina, da bi drugi automobil prešao preko njega dok je ležao na putu. Umro je na licu mesta.

Policajci su objasnili da je Tenli stajao na sredini desne trake, na mestu gde vozači nisu mogli da ga vide, pogotovo zbog toga kako je bio obučen. Odelo koje je nosio vojnici koriste za maskiranje.

I dalje se čekaju rezultati toksikološkog nalaza, da bi se utvrdilo da li je Tenli prilikom nesreće bio pijan.

Bigfut je naziv za misteriozno majmunoliko stvorenje, za koje ljudi veruju da živi u šumama. Međutim, naučnici odbacuju ovu mogućnost i tvrde da je to samo mit.

Pogledajte video:

(M. B.)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA