Istina o mesu iz peciva (da, onom koje jedete verovatno svako jutro)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Doberman

    03. jul 2017 | 02:18

    ma ja kurkum i prstohvqt gogji bobice i na gradiliste, meditiram lopaton ko nole i pwpe zajedno......

  • Tiosav Marjanovic-Garac

    02. jul 2017 | 21:49

    Ja zivim u Srbiji ne u Britaniji. Kod nas je drugacije

  • Mara

    02. jul 2017 | 19:32

    Nikada ne kupujem pecivo s mesom, najbolji su dugacki dtapici od kukuruznog brasna, integralnog i sa susamom, u pekari u Kursulinoj ulici, 24 sata otvoreno. Nisu slani, nisu masni, njam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA