PIŠKI 40 PUTA NA DAN: Zavisnica od vode pije 25 litara dnevno!

 
  • 1

Saša Kenedi iz Engleske ističe da bez vode ne može da izdrži ni sat vremena. Zavisnost od vode utiče joj i na miran san, pa je tako najduže spavala sat i petnaest minuta

Saša Kenedi iz Aseksa iz Engleske pije 25 litara vode dnevno i pravi je zavisnik od vode! Stručnjaci poručuju da konzumiranje  vode jeste zdravo, ali ne u količinama u kojim je Kenedijeva unosi.

Naime, ona popije 25 litara dnevno i u taolet ide i do 40 puta u toku dana, a kako ističe, bez vode ne može da izdrži ni sat vremena.

Zbog ovog poremećaja, Saša je primorana da gde god da krene, ponese flaše sa vodom.

Njena "neopisiva žeđ " je počela sa dve godine.

- Sve je počelo dok sam bila veoma mala, non-stop sam bila žedna, mama me je čak i kod lekara vodila, međutim, sve je bilo ok. Sećam se, kasnije, u školu sam nosila flaše sa vodom kako ne bih non-stop izlazila sa časa - kaže Kenedijeva i dodaje da ljudi ne veruju da neko pije toliko vode dok je ne upoznaju.

Kako ističe, Saša je u dvadesetim godinama pila 20 litara vode dnevno, sad se taj broj popeo na 25. Njena zavisnost od vode utiče i na njeno spavanje, pa je tako najduže spavala sat i petnaest minuta.

(I. Danić)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA