Zabetonirao rođenu ženu: Supruga ga je prevarila i promenila prezime, pa je ljubomorni i pobeseneli Rus servirao osvetu (VIDEO)

 
  • 0

Da stvar bude bizarnija, supruga je svoje venčano prezime zamenila imenom supermarketa...

Besan muž iz Sankt Peterburga napunio je automobil svoje žene betonom nakon što je promenila svoje prezime da bi osvojila sniženje u supermarketu.

Evo šta svaka žena MORA da zna pre nego što uzme muževljevo PREZIME

Razjareni čovek tvrdio je da on i njegova žena prolaze kroz težak period u braku i da je njena promena prezimena bila finalni udarac za njega.

Printskrin: Youtube/DENBIKER Printskrin: Youtube/DENBIKER

Očevidac je ovaj bizarni incident usnimio telefonom. Na snimku se može videti kako besni muž dovozi mešalicu za beton do auta a zatim beton sipa unutar auta kroz otvoreni vozačev prozor. Svoj osvetnički pir nije završio sve dok vozilo nije napunio betonom do nivoa prozora.

Printskrin: Youtube/DENBIKER Printskrin: Youtube/DENBIKER

Da stvar bude bizarnija, supruga je svoje venčano prezime zamenila imenom supermarketa, koji se zove "Veniy" (odanost), a sve zbog toga što je ovaj lanac supermarketa obećao da je pokloniti 850 evra svakome ko legalno zameni svoje prezime imenom brenda.

Cela situacija zakomplikovana je činjenicom da je žena nedavno priznala suprugu da mu nije bila verna, a on je onda rešio da joj se osveti na automobilu kojeg je jako volela, piše Miror.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA