Kada ruski milijarder proslavlja treći rođendan ćerke: O ovakvoj proslavi maštaju sve devojčice (FOTO) (VIDEO)

 
  • 14

Proslava rođendana bila je ostvarenje sna, a trogodišnja devojčica Ariša sa svojim krupnim plavim očima izgledala je kao da je izašla iz neke bajke

Ćerka Aleksandar Lebedeva, milijardera i vlasnika ruske “Novaja gazete” i britanskih novina “Independent”, i Elene Perminove, proslavila je svoj treći rođendan, piše Yumama.

Svi ljudi imaju ZLATNI ROĐENDAN koji se slavi samo JEDNOM U ŽIVOTU - a možda ste ga PROPUSTILI

Mama Lena je veoma poznata u modnom svetu kao žena od posebnog stila i istančanog ukusa, a ako je suditi po fotografijama, ne greši ni u odabiru dekoracije enterijera.

Kako je sama istakla u opisu fotografija, proslava rođendana bila je ostvarenje sna, a trogodišnja devojčica Ariša sa svojim krupnim plavim očima izgledala je kao da je izašla iz neke bajke. Uzbuđena mlada mama nije krila oduševljenje ni haljinom koju je odabrala za svoju princezu, te je dan pre na svom profilu podelila i kratak video na kome je predstavila nežnu kreaciju.

Aleksandar i Elena pored Ariše imaju i dva dečaka, Igora i Nikitu, koji obožavaju i čuvaju sestricu, a ponosna mama sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu često deli nežne fotografije svojih mališana.

A ništa manje raskošni i spektakularni nisu ni rođendani dečaka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • VladaNS

    10. april 2017 | 18:52

    Džaba im sve milijarde kada dete nema drugara skim će da proslavi. Vika, dreka, galama, skakanje .... E to je dečija sreća.

  • Cika Velja

    10. april 2017 | 20:50

    Podseca me na slike iz Amerike sa rodjendana bratove cerke krajem '90-tih kad sam prokomentarisao da me od brata cude "seljacka posla"??? Svi njegovi ovde natezu zivot ko lastis od gaca a on salje slike 4(cetiri) torte a ne znam iz kojih razloga? Znam da se snasao u tudjini,pa nisam hteo da mu saljem slike staramajke i da ga pitam da se on to u zapadnom snalazenju nije malo vise pogubio nego sto se snasao?!

  • Nole

    10. april 2017 | 21:45

    Ja nemam ni za leba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA