Devojčica naprskala previše dezodoransa i UMRLA

 
 ≫ 
  • 0

- Provodila je sate u kupatilu i stalno prskala dezodorans, po sebi i sobi u kojoj bi boravila, ali ništa nije govorilo da će se ovo desiti - rekla je majka preminule devojčice

Devojčica Pejdž Dotri (12) iz Lankašira u Velikoj Britaniji, bila je toliko opsednuta ličnom higijenom da je uspela da se predozira dezodoransom. Naime, ona je preminula u bizarnoj nesreći nakon što se naprskala sa previše dezodoransa.

Rođena beba sa četiri noge i dve kičme: Kada su doktori otkrili da je u njoj raslo još jedno biće, skamenili su se (FOTO)

Pretpostavlja se da je isparavanje aerosoli iz dezodoransa izazvalo nesvesticu. Udisala je hemikaliju dok je slušala muziku posle plivanja, da bi je majka kasnije pronašla u krevetu onesvešćenu.

Hitno je prebačena u bolnicu, ali je preminula dva sata kasnije, uprkos pokušajima doktora da je ožive. Kako su rekli, do smrti je došlo zbog prevelikog udisanje butana, ali ipak nisu našli tragove hronične upotrebe.

Pejdž je bila vrlo nadarena za muziku i umetnost i radovala se odmoru na koji je otišla sa roditeljima, a na kom je na kraju i preminula.

- Provodila je sate u kupatila i stalno je prskala dezodorans po sebi, a ja sam joj govorila da to ne radi. Pretpostavila sam da je to nešto što svaka 12-godišnjakinja radi, ali ona je preterivala. Međutim, ništa nije upućivalo na to da će se desiti nešto ovako strašno - rekla je majka preminule devojčice.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Daliymail)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA