Svi su napali Melaniju zbog ove crvene haljine. Kažu da je napravila veliku grešku koja se ne oprašta Jugoslovenkama (FOTO) (VIDEO)

 
  • 11

Ova haljina joj se baš sviđa, ili je u pitanju nešto drugo...

Melanija Tramp je ovog puta uhvaćena kako krši jedno od najvećih modnih pravila - obukla je identičnu haljinu na dva događaja dva dana zaredom. Dok je za neke ovo zaista sasvim nebitna informacija, drugi su strogo osudili njen izbor.

Melanija čitala bolesnoj deci priče u bolnici, za jednu devojčicu ta bajka je bila teška suza (VIDEO)

Prva dama Amerike je debitovala u raskošnoj Valentinovoj haljini od 2.800 evra na događaju 28. februara kada je prisustvovala potpisivanju izvršnih dokumenata svog supruga i predsednika Amerike Donalda Trampa, koji ima za cilj da se ohrabre žene da razvijaju svoje karijere u nauci, tehnologiji, inženjeringu i matematici.

Tog dana Melanija je stajala iza njega zajedno sa Ivankom Tramp koja je bila vrlo slično obučena.

Sve to ne bi bilo ništa čudno da se u istoj toj haljini prva dama nije pojavila na događaju i sledećeg dana, tačnije 1. marta i to tokom posete pacijentima Nacionalne dečije bolnice u Vašingtonu. Ona je ovaj događaj i dokumentovala fotografijom na svom Fejsbuk profilu.

Međutim, stvar ipak nije toliko loša, budući da se Melanija ipak u međuvremenu presvukla, jer je u noći između 28. februara i 1. marta, na večeri povodom prvog Trampovog obraćanja Kongresu, nosila crnu svečanu haljinu.

Kao što je poznato, na području država bivše Jugoslavije žene, ali i muškarci, imaju poprilično stroge kriterijume odevanja, među kojima je i osuda za ponovljenu "kombinaciju" na važnim događajima. Za neke"snobizam", za druge "ruralno", svakako, većina ne bi tome pridavala puno značaja.

Šta vi mislite o presvlačenju prve dame? Ostavite nam odgovor u komentarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA