MAĆEHE IZ PAKLA: Vezivale su decu, terale ih da jedu izmet i tukle do smrti! Danijelu tek čeka surova kazna (VIDEO)

 
  • 2

Žene-monstrumi. Bile su besne jer su zapostavljene ili zato što je dete nemirno, posle bi učinile stravične zločine

Ove maćehe su zlostavljale decu, tukle i ubijale ih. Nekima su pomagali i muževi. Deca su im išla na živce jer su "piškila u gaće", jer dobijaju više pažnje od njih ili su bolesna.

Majka me je seksualno zlostavljala kada sam imao 12 godina: Ušla bi u moju sobu, legla u krevet i tada počinje košmar

Danijela Miler (31) zlostavljala je 2016. godine svog posinka (4). Kasnije je rekla da joj je dečak išao na živce jer ništa nije čuo. Terala ga je da pije laksative i vruće sosove. Noge mu je vezivala lepljivom trakom i držala ga zatvorenog satima. Ako bi uprljao pantalone morao je da ih nosi takve ceo dan. Kada je vodila decu na izlet, dečak je sedeo u automobilu i gledao kako se Danijelina biološka deca igraju. Dečakov otac Natan Djuk je znao za zlostavljanje, ali nije ništa učinio. Danijela očekuje suđenje na kome će je optužiti za više zločina, uključujući i zlostavljanje deteta kao i protivzakonito oduzimanje slobode.

U februaru 2012. godine devojka (15) je pronađena kako luta ulicama Madisona u Viskonsinu. Bila je bosa i u pidžami. Prolaznik koji ju je pronašao pozvao je policiju. Devojka je rekla vlastima da ju je njena porodica zatvorila u podrum gde su je psihički i fizički zlostavljali. Uhapšen je Čad Čriton (42) devojčin otac, kao i pomajka Melinda Drabek-Čriton (44) i polubrat Džošua Drabek (20). Na suđenju je rekla da su je zatvorili u podrum koji je bio opremljen alarmom i senzorima. Nisu joj davali hranu, tukli su je i terali da jede sopstveni izmet. Polubrat ju je seksualno zlostavljao. Rekla je da je njen otac učestvovao u zlostavljanju zato što se plašio žene. Čad i Melinda su dobili pet godina zatvora, isto kao i polubrat.

Selesti Lov (5) je u januaru 2011. godine, kako tvrde njen otac i pomajka, obolela od stomačnog virusa. Njena pomajka Ketrin (34) trebala je da je odvede u školu, ali ju je umesto toga odvela na posao. Kada su se vratile kući otac devojčice Vesli (32) primetio je da mu ćerka i dalje povraća. Odmah ju je odvezao u bolnicu. Tamo je umrla. Nakon toga utvrđeno je da je reč o ubistvu, odnosno da je umrla od unutrašnjih povreda koje su izazvale krvarenje. Ketrin i Vesli su i dalje tvrdili da je dobila stomačni virus i da nisu mogli ništa da učine. Ali kolege njene pomajke rekle su da je devojčica jedva stajala i da joj je hitno trebala pomoć lekara. Ketrin je rekla da je pozvala Veslija, tvrdila je da joj je rekao da devojčicu ne vodi u bolnicu jer će se u ceo slučaj uključiti socijalna služba. Ketrin je osuđena za ubistvo i dobila je 25 godina zatvora. Vesli je optužen za ubistvo iz nehata ali su te optužbe kasnije odbačene.

Kris Hobson (13) iz Kanzasa nestao je u aprilu 1980. godine. Nestanak je prijavio njegov otac, a nakon manje od mesec dana našli su njegovo telo u plitkom grobu. Neko mu je pucao u glavu i grudi. Džejms "Dzimi" Krum, dečakov polubrat je uhapšen. Džejms je priznao ubistvo i optužio je i svoju majku Suzan (39) kao i prijatelja Paula Sorentinoa (16). Džejms je rekao policiji da je njegova majka pokušala ranije da ubije dečaka tako što mu je stavila otrov u sladoled. Nakon što je to propalo, potražila je pomoć dvojice 16-godišnjaka. Rekla im je da želi da se reši svog posinka pre Božića kako ne bi morala da mu kupuje poklone. U noći ubistva Džimi i Pol su otišli po Krisa, koga su nagovorili da isproba plitki grob. Tada su ga upucali. Svo troje su dobili doživotne kazne zatvora. Ipak, Suzan je puštena na slobodu 2011. godine i sada živi sa suprugom Edvardom.

Policija je 25. novembra 2015. godine dobila poziv da proveri šta se događa u kući Majkla i Heder Džons. Neko je dojavio porodično nasilje. Kada je policija stigla, saznali su da sin para Adrian (7) nije viđen mesecima. Policija je nekoliko dana kasnije dobila nalog i pretražila kuću i imanje. U štali su našli ljudske ostatke. Testirali su DNK i zaključili da je reč o Adrianu. Sumnjali su da ga je par zlostavljao, zanemarivao i ubio, a na kraju su njegovo telo bacili svinjama. Policija je rekla da je reč o jednom od najgorih slučajeva zlostavljanja koje su videli. Heder Džons (30) je priznala ubistvo posinka i dobila doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja 25 godina. Majkl (45) je optužen za ubistvo prvog stepena i čeka suđenje.

Rene King (29) iz Mičigena je u novembru 2010. godine pozvala 911 i rekla da je njena poćerka Lili Furneks (2) u nesvesti. Kada su spasioci došli Rene je rekla kako je kupala devojčicu ali se ukošila i ispustila Lili. Ipak, utvrđeno je da je Lili umrla dva sata pre nego što je Rene zvala 911. Devojčica je dobila najmanje 20 udaraca u glavu i našli su joj povrede na vagini. Rene je optužena za ubistvo, zlostavljanje i seksualno zlostavljanje. Na suđenju je tvrdila kako joj je Lili išla na živce jer je često piškila u gaće i imala ispade besa. Osuđena je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja. Zbog veoma brutalnog zločina sudija joj je dodao 30 do 50 godina zbog seksualnih zločina i 5 do 7 godina zbog zlostavljanja deteta.

Zahra Baker je rođena u Australiji u novembru 1999. godine. Njena majka je imala postporođajnu depresiju i nije mogla da se brine o njoj. Starateljstvo je dobio otac Adam. Kada je imala pet godina, dijagnostikovali su joj rak kostiju. Izgubila je deo noge i ostala bez sluha. 2008. godine rak je bio u remisiji. Adam i Zahra su se preselili u SAD. S njima je otišla i Elisa, Adamova nova žena. Dve godine kasnije Adam je nazvao 911 i prijavio da je njegova devojčica nestala. Rekao je i da je dan ranije podmetnut požar na njegovom imanju i da je ostavio zahtev za otkupninom za dete njegovog šefa. Adam je mislio da je ćerku Zahru neko oteo greškom. Istraga je otkrila da niko nije video devojčicu dve nedelje. Elisu je ispitala policija. Slomila se i priznala da je ubila Zahru. Rekla je da je devojčicu isekla na komade i bacila na različita mesta. Htela je da uplete i Adama, ali ga je policija oslobodila sumnje. Elisa je dobila najmanje 25 godina zatvora. 2013. godine je dala intervju u kome je rekla da je Adam ubio Zahru.

Loren Vrajt iz Velike Britanije imala je šest godina kada je ubijena u maju 2000. godine. Majka ju je ostavila 1997. godine dok su bile na odmoru u Turskoj. Starateljstvo je dobio njen otac Kreg. Kreg je 1999. godine oženio Trejsi Skarf koja je radila u školi. Krejg i Loren su se preselili kod Trejsi i njeno dvoje dece. Ona je od početka mrzela Lauren. Zlostavljala ju je i tukla. Imala je modrice, ali je Trejsi za to uvek pronalazila objašnjenje. Učitelji su se zabrinuli za devojčicu 2000. godine i pozvali su Trejsi na razgovor. Rekla im je da su devojčicu zlostavljali u školi. I susedi su te godine zvali socijalnu službu. Rekli su da je mršava, pokrivena modricama i da joj opada kosa. Lekari su je pregledali i ustanovili da su povrede u skladu s onim što je pomajka ponudila kao objašnjenje. Socijalna služba vratila je devojčicu porodici. Dobili su još nekoliko poziva ali nisu ih istraživali. Devojčica nije mogla da jede niti da pije i umrla je. Kreg (38) je osuđen na 6 godina zatvora, a Trejsi (31) na 15. U zatvoru su je napadale druge zatvorenice, nakon što se saznalo da je sistem zakazao pokrenuta je istraga.

Heder Level Kiton (26) bila je ljubomorna na pažnju koju je dobijala njena poćerka Natali DeBlejz (5). Počela je da zlostavlja devojčicu i davala joj je da pije antifriz. U martu 2010. godine dala joj je previše antifriza i devojčici je pozlilo. Kada je počela da vrišti od bola, Heder i njen muž Džon (30) zavezali su joj ruke i noge i stavili je u kovčeg. Džon je zadavio svoju ćerku, telo su bacili u šumu. Džonov sin Čejz (3) počeo je da pita gde mu je sestra. Par se bojao da bi dečak mogao da spomene sestru pred rodbinom. Heder je tri meseca nakon smrti curice i Čejza napila antifrizom i ostavila ga preko noći u kadi. Otac ga je sledećeg jutra zadavio i bacio telo u šumu. Heder i Džon su dobili smrtne kazne, a Heder je prva žena u Alabami koja je osuđena na smrt.

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mlj1228

    7. februar 2017 | 16:19

    Ja tu ne vidim nista novo , jedino sto mi cudno a to je ; da su objavili kako su i zene jos veci monstrumi od muskaraca. Vec sam pisao jednom, ali mi komentar nije bio objavljen , jer sam kritikovao pojedine zene monstrumi, da zene , osim njihovog deteta, i to je znak pitanja, ni jedno drugo dete ne vole. Mnoge glume finocu , ali su u dusi lazljive i podmukle. Nadam se da ce te objaviti moj komentar , i ako znam da ce biti mnogo negativnih reakcija , bas od tih, koje pogadja moj komentar. Samo sam cistu istinu napisao.

  • Atina

    8. februar 2017 | 06:38

    Bolesni mozgovi se nalaze i u muskom i zenskom telu. Takve osobe treba eliminisati na isti nacin kao sto su oni ubili svoje zrtve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA