Prva naslovnica Melanije kao Prve dame: Slovenka besna, Meksikanci je ponizili zbog njenog supruga (FOTO) (VIDEO)

 
  • 4

Viljuškom vrti platinastu ogrlicu kao špagete

Foto: Vanity Fair Mexico/Douglas Friedman Foto: Vanity Fair Mexico/Douglas Friedman

Usred diplomatske krize između Vašingtona i Meksika, urednici meksičkog izdanja časopisa "Veniti Fer" na naslovnicu broja za februar odlučili su da stave fotografiju Melanije Tramp u glamuroznom izdanju, na kojoj američka prva dama sedi pred posudom punom nakita, viljuškom motajući ogrlicu poput špageta, što je izazvalo kritike i podstaklo polemike.

OSLOBODITE MELANIJU: Svet se ujedinio i na strani je prve dame Amerike. Razlog je neverovatan (FOTO) (VIDEO)

"Melania Tramp na naslovnici za februar. Priča koja otkriva prošlost intrigantne prve dame", tvitovao je u četvrtak časopis. Ono što je zanimljivo je da se tvit pojavio isti dan kad je Bela kuća izvestila da će naterati Meksikance da plate izgradnju kontroverznog zida na granici između dve zemlje.

Ova odluka meksičkih urednika uglednog časopisa izazvala je brojne reakcije na Tviteru, pa su tako jedni pisali da "je potez uredništa odličan primer senzibiliteta, empatije, patriotizma i inteligencije uredništva", dok su drugi pisali da je to "definitivno nedostatak izdavačevog senzibiliteta".

Foto: Vanity Fair Mexico/Douglas Friedman Foto: Vanity Fair Mexico/Douglas Friedman

- Počela sam čitati članak i nisam uspela da ga dovršim. Ne želim znati ništa o supruzi našeg neprijatelja broj 1 - istakla je Gvadalupe Laeza, meksička spisateljica i kolumnista.

U reportaži meksički "Veniti Fer" predstavlja treću Trampovu suprugu i nekadašnju manekenku kao "lepu, sramežljivu i obzirnu" ženu, a ceo intervju sa prvom damom možete pročitatai OVDE.

- Ne, ovde nije reč ni o kakvom dodvoravanju - napisalo je uredništvo časopisa na Tviteru, odgovarajući na brojne kritike.

Fotografija Melanije Tramp na naslovnici ovog časopisa reciklirana je iz prošlogodišnjeg aprilskog izdanja "GQ"-a. Vlasnik oba časopisa je ista kompanija - Conde Nast.

Inače, Donald Tramp je već godinama u lošim odnosima sa "Veniti Ferom".

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    28. januar 2017 | 21:55

    Dobra ova Melanija...

  • Nenad

    29. januar 2017 | 08:21

    Besni na Trampa on im je neprijatelj br.1 a ne siromaštvo i mafija u Meksiku kao i korumpirana vlast...zbog koje beže u SAD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA