Rešena misterija bizarnih ruku Trampovih gorila: Na ovom snimku je skriveni detalj ispod odela telohranitelja (FOTO) (VIDEO)

 
  • 6

Jedan od agenata je privukao posebnu pažnju, a ovaj snimak je pokrenuo pravu buru

Mediji su preplavljeni tvrdnjama da je jedan od agenata tajne službe koji štiti predsednika SAD Donalda Trampa imao veštačku ruku, dok mu je prava bila na obaraču pištolja ispod kaputa.

Evo kako su pokušali da razvedu Melaniju i Trampa: Ovo zapravo niste uspeli da vidite na snimku (FOTO) (VIDEO)

Ova teorija potiče iz analize video snimaka na paradi tokom inauguracije kada su se Tramp i njegova supruga, zajedno sa njihovim sinom Baronom, prošetali Avenijom Pensilvanija u Vašingtonu.

Porodica Tramp je bila okružena telohraniteljima u svojim standardnim mantilima. Ali, jedan od agenata je privukao posebnu pažnju.

Naime, predsednička limuzina vozila je preko tri kilometara duž Avenije, a predsednik i njegova porodica su povremeno izlazili da pozdrave publiku.

Agent, koji je ćelav i nalazio se tik iza njih, konstantno je pomerao oči, skenirao masu u potrazi za potencijalnim ubicom, ali njegova ruka se nijednom nije pomerila. Njegova desna ruka bila je uvek pod istim uglom dok je desna ruka bila često stisnuta u pesnicu, a samo jedan prst je dodirivao veštačku ruku.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Tajna plesa Melanije i Trampa: Dok su igrali spustio je ruku nisko ka njenoj zadnjici, a ovaj potez otkriva pravu istinu o njima (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama odmah su počele spekulacije da je skrivao oružje ispod kaputa i da je držao prst na obaraču.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Međutim, ima i onih koji su malo bolje analizirali fotografije napisali su da je ova teorija netačna i priložili nekoliko snimaka istog agenta na kojima se vidi da je isti agent ima različite pozicije ruke.

Pogledajte video:

Šta vi mislite, da li je agent držao prst na obaraču ispod kaputa ili ovo spada u još jednu teoriju zavere? Vaše mišljenje ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs)

Video: Želja mu je bila da se vozi na đubretarskom kamionu, a onda ga je slučajno prevrnuo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Doc

    25. januar 2017 | 18:30

    Koga je briga?

  • dakor

    25. januar 2017 | 19:34

    nevidim problem u tome sto drzi covek tako ruku pa to mu je posao da bude spreman da odreaguje u datom trenutku odnosno da brzo zgrabi pistolj sta bi trebalo da drzi pistolj u ruci sve vreme da se vidi covek radi svoj posao

  • Ruzmarin

    25. januar 2017 | 15:16

    Njegova ruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA