VENČANJE NA PETAK 13: Srušila se nadstrešnica, izbio požar, razbolela se beba!

 
  • 0

Nadstrešnica prostorije u kojoj je trebalo da se održi prijem gostiju nakon venčanja srušila se na njih usled jake oluje, da bi se nakon toga oglasio alarm za požar, a njihova tromesečna beba završila u bolnici zbog jake alergije

Par koji se venčao na petak 13. pratila je nesreća za nesrećom, prvo se na njih srušila nadstrešnica usled jake oluje, usledio je požar, da bi im se na kraju razbolela beba.

Evo sada možemo i zvanično da kažemo da je petak 13. najnesrećniji datum u godini, a da su Mišel Mur i Danijel Džojs skupo platili prkošenje ovom verovanju.

Naime, umesto venčanja iz snova, par je završio u "horor" priči, kada se nadstrešnica prostorije u kojoj je trebalo da se održi prijem gostiju nakon venčanja srušila na njih usled jake oluje, da bi se nakon toga oglasio alarm za požar, a njihova tromesečna beba završila u bolnici zbog jake alergije.

- Bilo je strašno, trudili smo se da pronađemo novo mesto gde ćemo održati prijem. Uspeli smo da spasemo nešto od jela i pića i sve to smo preneli u hodnik. Usled svega toga, naša tromesečna beba završila je u bolnici jer joj se javila alergijska reakcija na cveće. Ipak, doktori su nam rekli da nije ništa strašno i da će biti dobro – rekla je Mišel Mur.

I taman kada je tek venčani par pomislio da će sve biti konačno kako treba, zapalilo se pojačalo na podijumu za igru.

Na svu sreću, nismo morali da se evakuišemo, ali smrad je bio nepodnošljiv. Ubrzo je doneseno novo pojačalo - objasnila je Murova.

(B. Tasić / Foto: Ilustracija)

 

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA