JEZIVO: Trejler za film o KANIBALIZMU, posle kojeg svi povraćaju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 
  • 6

Veliku pažnju medija film je izazvao i u septembru prošle godine kad je tokom prikazivanja na festivalu u Torontu morala da interveniše Hitna pomoć nakon što je nekoliko gledalaca od šoka palo u nesvest

Na YouTube-u je objavljen zvanični trejler za horor film "Raw" (Sirov/O) koji je prošlog leta izazvao veliku pažnju kritičara i publike na filmskim festivalima u Kanu i Tororntu.

U pitanju je film u kojem radnja prati mladu vegetarijanku koja nakon inicijalnog rituala na veterinarskom fakultetu, tokom kojeg je prisiljena da jede sirovo zečije meso, postaje kanibal.

Veliku pažnju medija film je izazvao i u septembru prošle godine kad je tokom prikazivanja na festivalu u Torontu morala da interveniše Hitna pomoć nakon što je nekoliko gledalaca od šoka palo u nesvest.

Neki kritičari su film nazvali velikim i sjajnim iznenađenjem, ali i upozorili publiku da na projekciju ponese "vrećice za povraćanje".

Film će u francuske bioskope doći 15. marta ove godine, a na portalu Internet Movie Database zasad nema podataka o tome da li će se pojaviti u domaćim bioskopima.

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja:

(Telegraf.rs)

 

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA