ON IMA SAMO 11 GODINA I 167 KILOGRAMA, a jedino preostalo rešenje za njega je da ga ZAPALE (VIDEO)

 
  • 1

Ovaj nesrećni mališan podvrgao se zastrašujućoj tradicionalnoj kineskoj terapiji u očajnom pokušaju da izgubi kilograme

Li Hang je podvrgnut raznim terapijama, između ostalog topljenju masti venduzama, terapiji vatrom i akupunkturi u bolnici u gradu Čangčun, na severoistočnoj strani kineske provincije Jilin.

NAJTEŽI ČOVEK NA SVETU: Mislili su da ima 500 kilograma, ali ŠOKIRAO IH JE KAD JE STAO NA VAGU (FOTO) (VIDEO)

Terapije vatrom se uglavnom koriste kako bi pomogle pacijentima da istope masti i smanje naduvenost. Terapeut bi pokrio tretiran deo tela mokrim peškirom preko kojeg ide peškir natopljen alkoholom i koji se zatim zapali. Takođe, tretmani venduzama se koriste da bi umanjili bol u mišićima i stimulisali perifernu cirkulaciju.

Ovo dete boluje od Prader-Vili sindroma, retkog genetskog poremećaja koje karakteriše opsesivno uzimanje hrane, problemi sa učenjem i poremećaji sa rastom.

Li Hang dolazi iz grada Harbina u komšiluju provincije Hejlongđijang. Njemu je ovaj poremećaj dijagnostikovan kada je imao tri godine, a kada je imao četiri godine već je bio težak 43 kilograma, što je 2,5 puta veća težina nego što bi deca tog uzrasta trebalo da teže.

Njegova težina se naglo pogoršala u godinama koje su sledile, a počeo je da ima i poremećaje u učenju. Dijagnostikovano mu je više od deset bolesti povezanih sa gojaznošću.

U martu 2016, Li Hang, koji je bio visok 152 cm, težio je 167 kila i njegova porodica mu je savetovala da smrša putem vežbanja ali svi njegovi napori su propali. Zatim su ga odveli u Broj jedan bolnicu za tradicionalnu kinesku medicinu u Hejlongđijangu gde mu je urađen bajpas želuca kako bi smanjio kilažu. Njegova težina je pala na 142 kila posle operacije, ali se ubrzo ponovo ugojio i dostigao 150 kila.

Dečak trenutno prolazi kroz tretmane u Čangčun Kangda Bolnici u Čangčunu koja se specijalizovala za bolesti gojaznosti. Od 53 pacijenata koji se trenutno leče u ovoj bolnici njih sedmoro su deca.

Od kada ide na ove tradicionalne tretmane Li Hang je izgubio 15 kila, prenosi Chaina Daily.

Pogledajte fotografije OVDE.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA