≫ 

Sveštenik prska insekticid vernicima u lice da bi ih "pročistio", njegovo objašnjenje za to je zastrašujuće (FOTO)

Sveštenik tvrdi da mu je bog rekao da koristi sprej

  • 1

Posetioci društvenih mreža bili su šokirani kada su se pojavile fotografije sveštenika iz Južne Afrike koji svoje sledbenike leči tako što ih prska sprejem protiv insekata!

>>> ON UČI LJUDE DA ISTERUJU ĐAVOLA: Spasao sam 1.200 osoba, SOTONA i ja se dobro znamo (VIDEO)

Letebo Rabalago, samozvani prorok iz crkve "Sionska gora" u gradu Limpopo, postavio je na svojoj Fejsbuk stranici slike na kojima "leči" vernike "Dumom" - sprejem protiv raznih vrsta insekata.

- Došla sam sa bolom u leđima i stomaku. Pošto me je prorok poprskao "Dumom" ja sam izlečena. Nos mi je bio zapušen cele prošle nedelje, ali posle prskanja sprejem, osećam se mnogo bolje. Hvala bogu što me je izlečio - napisala je, navodno jedna od njegovih sledbenica, na Fejsbuku.

Kada je CNN pokušao da postavi pitanje Rabalagu u vezi kotroverznog tretmana, sveštenik je samo spustio slušalicu, dok čelnici "Sionske gore" nisu bili rapoloženi za komentar. Ipak, "prorok" se nešto kasnije oglasio i u intervjuu za južnoafričku televiziju izjavio da mu je bog rekao da koristi "Dum" i da je na taj način izlečio mnoge ljude.

- Ovakav način upotrebe "Duma" je veoma opasan i uznemirujući. Nikako ne treba prskati sprejem u pravcu glave, a ukoliko to toga dođe potrebno je što pre isprati vodom lice i oči i po svaku cenu izbeći udisanje isparenja - izjavio je portparol proizvođača "Duma" Tajger Brends.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sloba

    25. novembar 2016 | 07:21

    Sva kast...pravi je majstor podrska samo nastavi da pomazes narodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA