Biznismen kupio Boing i pretvorio ga u hotel! Bukvalno (VIDEO)

 
  • 1

Nijedan avion nikada ranije nije transportovan kao ovaj

Nakon što je jedan Boing 767 prizemljen, irski biznismen Dejvid Mekgovan poželeo je da od ovog vazdušnog giganta napravi hotel. Zato ga je kupio za 23.ooo i sproveo svoju neverovatnu ideju u delo.

Uhvatio je ženu u prevari, I TO DRONOM. Kada je video šta radi, psovao je 18 godina braka! (VIDEO)

- Najlakše je bilo kupiti ga, ali znao sam da će transport sa aerodroma do mog sela biti veliki izazov, pre svega, zato što je to avion od 50 tona i sa rasponom krila od 140 metara - rekao je Irac.

Put kopnom smo odmah isključili jer bismo prvo morali srušiti sve bandere da bi avion mogao proći. I zato odlučili da ga transportujemo preko okeana, što nikad do sad nije učinjeno.

- Nećete verovati, ali prvo sam morao da zatvorim međunarodni aerodrom na dva sata, da pronađem kran od 200 tona koji bi mogao da podigne avion na držače i da ga transportujem preko Atlantskog okeana - kaže biznismen.

Čim ga je dopremio u svoje selo u Irskoj, počeo je da preuređuje avion. Hotel, koji će uskoro biti završen, imaće 8 soba i, osim kampovanja - posetioci će moći da svrate i samo radi razgledanja.

- Svi nastavnici i direktori iz okolnih škola mi već šalju mejlove i kažu da učenici žele da dođu i vide avion. Najzanimljivije mi je što misle da sam ovim projektom ispunio jednu od najvećih dečjih fantazija. A ja mislim da sam primer ljudima u Irskoj da samo treba slediti svoje snove - kaže Mekgovan.

(Telegraf.rs)

 

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srba

    16. novembar 2016 | 09:40

    Bravo...kad covek sledi svoje snove i jos uspe da ih ostvari taj je smisleno proziveo svoj zivot a malo je takvih jer uglavno svi zalutamo na nekoj raskrsnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA