HTELI SU SAMO DA SPREME RUČAK: A onda je celu porodicu - POBIO KROMPIR!

 
  • 9

Pre dve godine, jedna devojčica u Rusiji ostala je siroče samo zato što su njeni roditelji držali džak krompira u podrumu

Krompir je mnogima omiljeno povrće od kog može da se napravi bezbroj jela, ali malo ljudi zna da ih veća količina može ubiti.

ZABIO JE RUŽU U KROMPIR I ZASADIO IH: Posle 7 dana izraslo je nešto FASCINANTNO! (VIDEO)

Pre dve godine, jedna devojčica u Rusiji ostala je siroče samo zato što su njeni roditelji držali džak krompira u podrumu.

Otac male Marije Čelisijeve jednog dana otišao je po njega u podrum, kako bi njegova supruga spremila ručak, ali se iz njega nije vratio; kada je žena otišla po njega, dogodilo se isto.

Njihov stariji sin takođe je ostao predugo u podrumu, kao i baka... Od svih njih ostala je živa samo Marija, a evo i kako.

Krompir sadrži glikokaloide koji su toksični za ljude: kako ovo povrće truli, koncentracija glikokaloida raste, a potom se pretvara u smrtonosni gas.

Kada je Marijina porodica ušla u podrum, svi su se otrovali ovim toksinom i na mestu ostali mrtvi.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Jedino što je nju spasilo je to što su vrata ormara u kom je stajao krompir ostala otvorena, pa je gas u međuvremenu koliko-toliko ispario.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA