≫ 

SVI ZNAMO KAKO BOSANCI BACAJU FRIZBI: Ali šlogiraćete se kad vidite kako JURE POKEMONE (VIDEO)

Nema šanse da pogodite koliko daleko Bosanci idu kad jure pokemone

  • 0

Video-snimak na kom se vidi kako Bosanci bacaju frizbi postao je svetski hit, ali još je bizarnija vest koja dolazi upravo iz Bosne i Hercegovine, a u kojoj se objašnjava kako se tamo hvataju pokemoni!

BUKVALNO ĆETE PLAKATI OD SMEHA: Evo kako Bosanci bacaju frizbi! (VIDEO)

Naime, humanitarna organizacija “Posavina bez mina” iz Brčkog dobila je informaciju da pojedini korisnici aplikacije Pokemon Go u BiH zalaze u minski sumnjive/rizične površine da bi našli pokemona.

“Mole se svi građani da to ne čine i da poštuju postavljene znakove minske opasnosti i da ne zalaze u područja koja su im nepoznata”, objavila je ova organizacija na svojoj Fejsbuk stranici.

Igrica Pokemon Go funkcioniše tako da se uključi geolokacija na mobilnom telefonu i prikaže se mapa po kojoj igrač hoda.

I tako sve dok se ne pojavi Pokemon.

Tada se igrica prebacuje u virtualnu stvarnost – na ekranu mobilnog vidi se stvarni prostor u kojem se igrač nalazi (a koji se vidi zahvaljujući kameri na telefonu) i Pokemon koji može biti u grmlju, fontani, na ulici…

BOSANAC GANJAO POKEMONE, PA PAO NA GLAVU: Stropoštao se niz stepenice, sav je izubijan! (VIDEO)

Kada mu se igrač dovoljno približi, oko Pokemona će se pojaviti krug i igrač mora baciti svoju virtualnu Pokemon loptu, koja će se pojaviti na ekranu.

Na nju igrač mora da klikne prstom dok se Pokemon ne uhvati i ne spremi u Pokemon loptu. Cilj je uhvatiti što više Pokemona i da budu što snažniji.

Vesti o “hiponotisanim lovcima” na Pokemone postaju zabrinjavajuće. Sve ih je više o problemima u saobraćaju čiji su vinovnici upravo fanovi ove igrice. Isto tako, jedan Tuzlak je završio u bolnici s povredom glave, budući da se skotrljao niz stepenice loveći nekog od Pokemona.

Pogledajte šta se sve dešava kad se igraju pokemoni:

(Telegraf.rs / Atvbl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA