PROKLETSTVO NAJLUKSUZNIJE ZGRADE NA SVETU: U njoj žive milijarderi, ali dešavaju se jezive stvari (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Trenutno se u ovoj luksuznoj zgradi u Njujorku prodaju tri dupleksa čije se cene kreću od 22,5 do 32,5 miliona dolara, a pitanje je da li će oni ikada biti prodati, s obzirom na skandale koji se vrlo često tu dešavaju

Luksuzna zgrada koja se nalazi u Park Aveniji broj 740 u Njujorku dugi niz godina poznata je po luksuzu i velikom broju bogataša koji tu žive, pa uopšte ne čudi što baš ona nosi titulu "najbogatije zgrade na svetu". Međutim, pored luksuza u kojem stanovnici ove zgrade uživaju, oni su veoma često i na meti brojnih skandala.

NAJNOVIJI PROJEKAT DUBAIJA: Luksuzne plutajuće vile će vas ostaviti BEZ DAHA!

Trenutno se u ovoj luksuznoj zgradi prodaju tri dupleksa čije se cene kreću od 22,5 do 32,5 miliona dolara, ali je pitanje da li će se oni ikad prodati, s obzirom na to šta se sve dogodilo u njoj.

Pre svega, bogataši koji žive u Park Aveniji 740 su i dalje potreseni misterioznim pljačkama koje su se tu odigrale pre tri godine. Pljačke su trajale čitavih šest nedelja, pre nego što je slučaj prijavljen policiji.

Finansijer Dejvid Ganek i njegova supruga Danijela bili su prvi na udaru lopova koji su im ukrali nakit i satove u vrednosti od 100.000 dolara. Veoma je zanimljivo to što su lopovi uspeli da ukradu bilo šta iz ove zgrade, s obzirom na veliki broj telohranitelja i obezbeđenja koje ovi ljudi imaju.

Pored ovih pljački, 6. aprila ove godine dogodio se i požar.

Printksin: Youtube/Vanity Fair Printksin: Youtube/Vanity Fair

Alarm za požar oglasio se u aprilu u sauni između šestog i sedmog sprata dupleksa koji u vlasništvu Džejkoba Ezre Merkina, a među ljudima koji su morali da napuste svoj dom zbog ovog slučaja bio je i najbogatiji čovek u Njujorku, Dejvid Koh.

Printksin: Youtube/Vanity Fair Printksin: Youtube/Vanity Fair

Požar se dogodio kada je sauna zapalila knjige i odeću koja se nalazila u blizini.

Printksin: Youtube/Vanity Fair Printksin: Youtube/Vanity Fair

I pored svih ovih slučajeva, krajem prošlog meseca sa "najbogatije zgrade na svetu" odvalilo se i parče fasade koje je palo na zemlju, ali na svu sreću niko nije povređen u ovom incidentu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA