VEČITI STUDENTI, NIKAD NIJE KASNO: Vesna Trivalić je kraljica glume, a studirala je čak 19 godina!

 
  • 3

Na FDU su sa njom u klasi studirali Srđan Todorović, Mirjana Joković, Dragan Bjelogrlić, M. M. Manda, Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, Vesna Stanojević i Boda Ninković, Tatjana Vencalovska i Darko Tomović

Vesna Trivalić, čuvena glumica, verovali ili ne, studirala je čak 19 godina, a to definitivno nikako ne utiče na njenu karijeru, zavidne nagrade i neosporan talenat koji poseduje.

URNEBESNO: Evo kako Ružica imitira Cakanu iz "Otvorenih vrata"! (VIDEO)

Na FDU su sa njom u klasi studirali su Srđan Todorović, Mirjana Joković, Dragan Bjelogrlić, M. M. Manda, Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, Vesna Stanojević ( Tri karte za Holivud, Tamna je noć ) i Boda Ninković, Tatjana Vencalovska i Darko Tomović. FDU je upisala davne 1984. godine a diplomirala je tek 2003. godine.

Srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica je karijeru je započela 1986. godine, da bi se kasnije proslavila ulogom u TV–seriji Bolji život. Ostvarila je zapažene uloge u filmovima Lajanje na zvezde, Rane i Život je čudo, zatim u drami Oktoberfest, za koji je nagrađena Zlatnom arenom na Filmskom festivalu u Puli, kao i u TV–serijama Metla bez drške i Vratiće se rode, piše Start Srbija.

Čak 19 godina studentskog staža sigurno nije odmoglo ovoj sjajnoj glumici, jer je ostavila veliki trag na srpskoj glumačkoj sceni.

(Telegraf.rs /Izvori:  Start Srbija / Vikipedija)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA