OVO JE NAJPRODAVANIJA VOĆKA: Svi su odlepili za slatkim "bebi-kruškama" (FOTO)

 
  • 1

Ova "beba kruška" privlači mnoge kupce i smatra se kao "Bog bogatstva" od strane lokalnih trgovaca, a smatra se da donosi sreću i bogatstvo

"Bebi-kruške", popularno voće koje je oblikovano u figure, gaji se u Kini, a nedavno su postale najprodavanija hrana na tržištu u Vijetnamu, prenose mediji iz ove zemlje.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) U Vijetnamu ZAISTA jedu pse, ove fotke to dokazuju!

Zbog svog primamljivog izgleda, ova "beba kruška" privlači mnoge kupce i lokalni trgovci je smatraju "Bogom bogatstva". A da je zaista tako, potvrđuje i njena prodaja širom Vijentama.

Ova voćka raste u kalupu, oblikujući ih u figure. "Bebi-kruške" se prodaju u različitim regionima u Kini u proteklih nekoliko godina.

Ali, ima onih i koji su se dosteli, pa su oblikovali voćku sa likom Boga dugovečnosti Mitreja, koji je pravi hit u Vijetnamu.

Foto: wanhuajing.com Foto: wanhuajing.com

- Počeo sam da prodajem "bebi-kruške" u decembru prošle godine. U početku nisam mislio da će biti toliko popularno na tržištu. Kasnije sam rasprodao gomilu ovih plodova. Veliki broj ljudi privlači njihovo značenje, u nadi da će im doneti sreću i bogatstvo - rekao je jedan trgovac koji je u svoju ponudu uvrstio "bebi-kruške".

Foto: baixing.com Foto: baixing.com

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • liz

    27. januar 2016 | 16:33

    Meni bi bilo ''mucno''da zagrizem ovakvu krusku...cinilo bi mi se da jedem bebu...a mozda bih kupilla radi ukrasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA