Tražila je momka koji joj je napravio dete na letovanju i postala hit u svetu. Ali sve je slagala (VIDEO)

 
  • 1

Francuskinja je objavila video u kojem priča kako je provela "predivnu noć i trenutno se zaljubila" u preplanulog momka plave kose i očiju. Ipak, ta priča nikako nije odgovarala istini

Francuskinja Natali Amiot iz Pariza, koja je poslednjeg dana odmora u Australiji imala seks sa dečkom kojeg je upoznala na letovanju, a potom i, navodno, ostala trudna, postala je hit na društvenim mrežama jer je preko interneta tražila oca svoje bebe.

PORODILA SE DEVOJČICA (11) KOJU JE SILOVAO OČUH: Nisu joj dozvolili da abortira!

Ona je objavila video u kojem priča kako je provela "predivnu noć i trenutno se zaljubila" u preplanulog momka plave kose i očiju. Sledećeg jutra je bila na letu za Pariz i, nažalost, izgubila je svoj mobilni. Kada se vratila u domovinu saznala je da je trudna.

Nakon što se video proširio celim svetom, otkriveno je da je u pitanju marketinški trik Najdžela Lukasa i jedne kompanije iz Australije koja se bavi turizmom. Neistinu je otkrio novinar "Hafington posta", koji je posumnjao da je nešto čudno kad je video kako izgledaju profili Amiotove na društvenim mrežama.

Printskrin: YouTube/Gonzalo Higuain Printskrin: YouTube/Gonzalo Higuain

Potvrđujući da je žena u videu bila samo glumica, napisao je: "Ovo je u kombinaciji s velikim turističkim događajem ovog vikenda, kojim bi Kvinslend trebao da se promoviše Evropljanima" .

Pored toga, podvalu je priznala i ekipa koja je snimila klip, objavivši video sa naslovom "Našla sam ga!" u kojem čovek koji stoji iza prevare poručuje da spremaju još puno ovakvih podvala.

Pogledajte i video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA