POJEO SAM PEČENU MAČKU I JEŠĆU JE PONOVO: Ispovest Srbina zapaliće internet!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika VAN
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • VAN

    14. avgust 2015 | 07:43

    Kako se hraniš takav si. Po kinezima se to može videti. Kinezi da se hrane kao evropski narod bar bi malo više porasli.

  • SRBIN

    13. avgust 2015 | 21:43

    U švajcarskom kantonu Appenzell i St.Gallen se i dan danas jede pseće meso.Ko priča o tome , ama baš niko

  • snezana

    13. avgust 2015 | 18:44

    Mislim da je morbidno hvaliti se kako je prekinut neki život da bi napunio svoj stomak, ako si mesožder ćuti i ne trtljaj o tome i zapamti svaki život ima ista osećanja kao ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA