Namestio loto kombinaciju da dobije 14 miliona dolara! Ali se onda desilo nešto što nije očekivao!

S obzirom da zaposleni u kompanijama koje se bave igrama na sreću ne mogu da učestvuju u njima, Edi Tipton je došao na ideju koja je mogla da mu donese 14 miliona dolara

  • 2

Jedan od zaposlenih u kompaniji "Hot Loto" iskoristio je svoje znanje i iskustvo kako bi namestio džekpot i zaradio 14 miliona dolara. Naime, Edi Tipton kao radnik u pomenutoj kompaniji po pravilu nije mogao da dobije nagradu, pa je uz pomoć saučesnika iz Teksasa i Kanade pokušao da namesti celu stvar.

Tipton, poreklom iz Ajove, radio je od 2003. godine u kompaniji "Hot Loto" i 2013. godine unapređen je u direktora sigurosnih informacija. Na osnovu unapređenja je i došao do načina kako da namesti dobitnu kombinaciju.

Naime, Edi je uplatio kombinaciju koju je namestio u programu da bude izvučena, a onda je dao tiket prijatelju koji je pokušao da podigne nagradu u Kanadi i Teksasu. Međutim, nagradu nije moguće isplatiti bez potvrde identiteta onoga ko je uplatio, pa nagrada nikada nije isplaćena.

Edi je proglašen krivim na sudu zbog hakovanja sistema i nameštanja dobitne kombinacije, a konačna presuda biće doneta u septembru.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA