UŽASNA TAJNA AMERIKE: Za dve godine MISTERIOZNO umrlo 74 radnika NASA, da li su videli NEŠTO ŠTO NISU SMELI? (FOTO)

 
  • 7

Alberto Behar je naučnik koji je radio u NASA i nažalost preminuo kada se avion kojim je upravljao srušio na ulicama Los Anđelesa. On je bio glavni i odgovorni za otkrivanje vode na Marsu

U protekle dve godine NASA je izgubila ukupno 74 osobe, a nikome nije jasno šta je uzrok tome. Njihovi najbolji naučnici umrli su na misteriozan način, a velika je šteta jer su bili dobri ljudi sa kvalitetnim biografijama.

PUTNICA OSTAVLJA MISTERIOZNE PORUKE PO AVIONIMA: Pogledajte šta je napisala devojka sa sedišta F5!

Alberto Behar je naučnik koji je radio u NASA i nažalost preminuo misterioznom smrću kada se avion kojim je upravljao srušio na ulicama Los Anđelesa. On je bio glavni i odgovorni za otkrivanje vode na Marsu, a pored toga se bavio vazduhoplovstvom.

Nesreća se dogodila jer je iz nekih nepoznatih razloga letelica počela da gubi visinu, pri tom su vremenski uslovi bili više nego idealni za letenje.

Ovaj tragičan događaj je jedan od 74 sumnjivih, smrtnih slučajeva koja su se desila u poslednje dve godine.

Džoep Landž je bio vodeći istraživač AIDS i bivši predsednik Međunarodnog društva AIDS koji je poginuo u avionskoj nesreći malezijskog aviona MH17.

Foto: NASA/JPL-Caltech Foto: NASA/JPL-Caltech

Melisa Ketunuti (35) je bila doktorka specijalizovana za rak, a preminula je jer je ostala zaglavljena u podrumu svoje kuće u Filadelfiji.

Foto: ketunuti.blogspot.com Foto: ketunuti.blogspot.com

Možda jedna od najbizarnijih smrti je ova inženjera elektrotehnike Šejna Trumana (31) koji je pronađen mrtav u Singapuru. Tamo je bio na poslovnom putu jer je radio sa Kinezima na mašini za vojnu odbranu. Neposredno pre smrti je svojoj porodici rekao da se boji za svoj život.

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Objektivan banja luka

    11. jul 2015 | 12:13

    Otkrili da Ameri nikada nisu sisli na mjesec i zbog toga su likvidirani da se ne sazna prevara Milenijuma

  • Blaaaaaaaaaa

    12. jul 2015 | 04:57

    Ima jedan covek kojeg poznajem licno,radioje za vojnu industriju usa 80 i 90 godina. Dobio je penziju ali je psihicki bolenik, trovali mu mozak raznim glupostima. Ceo grad zna za njega.

  • Peca

    13. jul 2015 | 16:11

    Rusi su zvanicno potvdili posle niza analiza snimaka da su Ameri bili na Mesecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA