TRI NLO PROLETELA, NASA PREKINULA EMITOVANJE: Da li je ovaj snimak konačni dokaz postojanja vanzemaljaca? (VIDEO)

 
  • 15

Na video snimku se jasno mogu videti tri NLO kako izleću iz naše planete, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama

NASA je navodno bila primorana da prekine svoj uživo prenos iz Međunarodne svemirske stanice, jer su njihove kamere uočile tri neidetifikovana objekta kako izleću iz Zemljine atmosfere.

Snimak NASA-e pod nazivom "NLO Misterije: NLO, Anđeli ili biološka stvorenja viđena kako naputaju planetu" pojavio se na društvenim mrežama re nekoliko dana.

Na njemu se jasno mogu videti NLO objekti kako izleću iz naše planete, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Pravi bingo je uhvatiti NLO objekat. Ovo je vrsta dokaza kakva nam je potrebna da dožemo da postoji i život van naše planete - glasio je jedan komentar.

Ipak neki i nisu baš oduševljeni time što je snimak ubrzo prekinut, pod izgovor da je nestao signal.

- Bolje je da isečete i ugasite te kamere, nego što nećete da priznate da su one uhvatile ono što je istina - bio je drugi komentar.

Bilo kako bilo, niko iz NASA-e se još uvek nije oglasio ovim povodom, a teortetičari zavera su ponovo iskoristile priliku da napadnu ovu organizaciju da prikrivaju stvarne podatke.

(Telegraf.rs / Express.co.uk)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Spawn

    28. jun 2015 | 14:34

    Nek nam vrate Elvisa, Haseta, Brus Lija a evo im silikoni, atomska fisija-:)....

  • DJOLE GEJMER

    28. jun 2015 | 19:14

    To nisu vanzemaljci to je dron Siptari traze vanzemaljce

  • Marko

    28. jun 2015 | 14:24

    Lagano i opusteno mislim da je to nesto sa nase planete...ko zna gde su oni otisli,sta je to i koliko su ljudi napredovali samo se cuti jer trka u svemiru je zapoceta odavno a od tada pa do danas tehnologija je napredovala mnogo mnogo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA