Ovakav roštilj nikada niste jeli. Ne pravi se na običnoj vatri, već... (VIDEO)

 
  • 3

Restoran "El Diablo" izgrađen je 1970. godine i nalazi se na Kanarskim ostrvima, a ono što ga razlikuje od svih ostalih jeste način na koji se u njemu pravi roštilj

U restoranu "El Diablo" na Kanarskim ostrvima roštilj se sprema na neverovatan način - on se ne priprema na ćumuru već iznad jednog od neaktivnih vulkana. Hrana se sprema koristeći geotermalnu toplotu vulkana.

BALET PREKINUT JER JE PUBLIKA OTIŠLA NA ĆEVAPE: Ovakav skandal Beograd ne pamti!

Restoran je izgrađen 1970. godine i dizajniran je tako da svršeno odgovara pejzažu. Toplotu i vulkansko grotlo su kreatori "El Diablo" iskoristili za glavnu atrakciju ovog restorana.

Na vulkanskom roštilju pripremaju je se jela od mesa i riba a gosti su i prezadovoljni načinom na koji im je hrana pripremljena.

Mnogi posećuju ovaj restoran, ne samo zbog jela već i zbog predivnog pogleda u sumrak na celo ostrvo a lokalno stanovništvo tvrdi da je tamo najbolje doći tada, kada se najbolje vide sve lepote ovog vulkanskog ostrva Lanzarote.

"El Diablo" nalazi se na Planini Vatre, a na ovom području nalazi se više od 100 neaktivnih vulkana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Herceg

    14. jun 2015 | 23:07

    A je li ikom palo na pamet da malo provijeri koji gasovi izlaze iz vulkana,mislim da je nemoguce da nema otrovnih jedinjenja.

  • zlaya

    13. septembar 2015 | 00:14

    Treba navesti u tekstu da se ovo nalazi na Kanarskom ostrvu Lanzarote. Zivim ovde i mnogo puta sam posetio ovaj restoran i svaki put je novi dozivljaj. Definitivno treba posetiti ko ima mogucnosti da dodje ovde. Toliko prelepih mesta da se od vulkanskog ostrva to ne ocekuje.

  • Peca

    15. jun 2015 | 06:24

    Bice to jednog dana stvarno najbolji rostilj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA