DA LI STE MEĐU NJIMA? Ova tri horoskopska znaka ostavljaju suprotni pol bez daha!

 
  • 25

Neki horoskopski znaci naprosto zrače i privlače suprotni pol, a vi pogodite da li ste među njima

Pojedini horoskopski znaci su pravi zavodnici. Imaju "talenat" za flert i njima to ide lako. Proverite koja su tri znaka kojima malo ko može odoleti i koja suprotni pol ostavljaju bez daha.

BIK

Bik spada u vrhunske zavodnike iako je nesvestan svoje senzualnosti. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umeće Kamasutre iako je nikada nije ni pročitao. Ume da napravi pravi ugođaj i da učini da se partner oseti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvesno privuku i one koje ne bi želeli. Njihove usne prosto mame svakoga.

BLIZANCI

Blizanci su kraljevi šarma. Njima se naprosto ne može odoleti. Blizanci uživaju u igri zavođenja i komunikacije. Obično su nadareni dobrom fizionomijom, a njihov adut je nemiran i neuhvatljiv pogled. Oni osvajaju komunikacijom i intelektom. Njihov pozitivan stav privlači ljude i sa njima je je vreme prijatno ispunjeno, toliko da poželite da je uvek pored vas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Škorpiju je teško ne primetiti. Njen zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Ovo je znak koji duboko oseća i njena intuicija je izražena do te mere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom da je u emotivnom smislu veoma predana uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njeno umeće vođenja ljubavi se ne zaboravlja.

(Telegraf.rs / Srbijadanas)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA