JOGURT IZ VAGINE: Napravila mlečni napitak od sopstvenih izlučevina!

- Naravno da možete da napravite jogurt od svoje prirodne flore. Ali ko bi se setio to da uradi - izjavila je Sesilija Vestbruk nakon svog bizarnog eksperimenta

  • 0

Sesilija Vestbruk je studentkinja na Univerzitetu u Viskonsinu koja je proizvela dve činijice jogurta od izlučevina iz njene vagine, nakon što je na internetu pronašla recept koji koristi spermu.

- Naravno da možete da napravite jogurt od svoje prirodne flore. Ali ko bi se setio to da uradi - izjavila je Vestbruk nakon svog bizarnog eksperimenta.

- Feministkinja u meni je progovorila, ona želi da svima kaže da postoji lepota u povezivanu vlastitog tela i hrane, putem vagine - objasnila je Sesilija.

Ona je napravila jogurt preko noći putem drvene činijice u kojoj je skupila sastojke, da bi ih zatim fermentisala. Kada se probudila, pojela je uzorak s borovnicama i objasnila da je imao lagano kiseo ukus. Sve ovo je zabeležila njena prijateljica Dženet Džej.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Master isolated images Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Master isolated images

- Svaka vagina je dom za stotine bakterija i organizama. Dominantna bakterija je lactobacillus, koju ljudi u nekim situacijama koriste za obradu mleka, sira i jogurta - objasnila je Dženet.

Međutim, naučnici sa Univerziteta u Idahu je objasnio da to nije najbolja ideja jer u vagini postoji znatno više bakterija od gore pomenute.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA