ODBILA MILIJARDE DOLARA: Žena neće da potpiše razvod. Evo zbog čega (FOTO)

 
  • 16

Sju En Arnal je 26 godina bila u braku sa tajkunom Haroldom Hamom, direktorom kompanije "Continental Resources", a kada joj je ponuđena ova suma kao isplata ona je odbila, navodeći da je zaslužuje više novca

Sju En Arnal (56) odbila je ček od neverovatnih 974 miliona dolara od svog bivšeg muža tajkuna, smatrajući da je suma "previše mala".

Arnalova je 26 godina bila u braku sa tajkunom Haroldom Hamom, direktorom kompanije "Continental Resources", a kada joj je ponuđena ova suma kao isplata ona je odbila, navodeći da je zaslužuje više novca.

Ček sa iznosom od preko 900 miliona dolara dostavljen je njenim advokatima, ali je odmah odbijen i vraćem advokatima njenog bivšeg muža.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Arnalova je još u novembru uložila žalbu na odluku suda prema kojoj joj je dodeljena isplata od 995 miliona dolara, kao i vlasništvo određenih nekretnina i imanja.

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Beskamatni

    8. januar 2015 | 22:04

    Pohlepa.

  • Durex

    8. januar 2015 | 23:30

    Zasto se ljudi uopste zene?

  • Cuj pohlepa

    8. januar 2015 | 23:24

    Cuj ovog glupana pohlepa! Kako je pohlepa ako je zasluzila vise? Zasto da on na njoj zaradjuje. Nije zena glupa da se upeca na sitne pare ako moze da dobije vise. Mora da on krije puno vece pare i njeni advokati to znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA