Kada u prostoriji otvorite konzervu haringe/250g/ koja se nalazi u toj fermentiranoj tecnosti-PROSTORIJA ISKOCI KROZ PROZOR OD S M R A D A.Ako i vi ne povratite,probajte je.Riba je inace ukusna i jedite je viljuskom,jer ako se prevarite i uzmete je u prste,najmanje 5 dana NECETE moci resiti se smrada......ako ste maliciozna i zla osoba,takvim prstima,NA PREPAD,rukujte se sa kim god hocete,dodirujete tu osobu po garderobi,vezite joj pertle,zakopcajte dugmad, popravite joj kragnu,slozite/donji/ ves, ,prenesite mu torbu,telefonirajte sa njenog mobilnog telefona...NIKADA VAS NECE ZABORAVITI.
Deonisious
Pih!
Podelite komentar
sirupdzija
Moje čarape nemaju konkurenciju..kad ih skinem stoje ko čizme a smrde jace nego ta pticurina
Podelite komentar
Made in Great Britain
@sirupdzija
Hoces reci kao skije,naslonjene na zid. Neki ih koriste za armiranje betona u nedostatku celicnih zica.
Podelite komentar
nodi
@sirupdzija
Aaaaaaaaaaaa, brate šta mi to učini? Nešto mi zasmrđe..ha ha ha pozzz. care
Podelite komentar
momazver
Kada u prostoriji otvorite konzervu haringe/250g/ koja se nalazi u toj fermentiranoj tecnosti-PROSTORIJA ISKOCI KROZ PROZOR OD S M R A D A.Ako i vi ne povratite,probajte je.Riba je inace ukusna i jedite je viljuskom,jer ako se prevarite i uzmete je u prste,najmanje 5 dana NECETE moci resiti se smrada......ako ste maliciozna i zla osoba,takvim prstima,NA PREPAD,rukujte se sa kim god hocete,dodirujete tu osobu po garderobi,vezite joj pertle,zakopcajte dugmad, popravite joj kragnu,slozite/donji/ ves, ,prenesite mu torbu,telefonirajte sa njenog mobilnog telefona...NIKADA VAS NECE ZABORAVITI.
Podelite komentar
Nikola
Niste nikad radili u sali za previjanje, da osetite sta i koliko smrdi.
Podelite komentar