Kupila je detetu igračku, a kada je skinula foliju, zgrozila se! (VIDEO)

 
  • 9

Kada je majka sklonila foliju sa igračke, iznenadila se jer nije videla ni jednoroga ni dobru vilu već nešto prilično uznemirujuće

Nikol Alen iz Ohaja samo je želela da obraduje svoju ćerku poklonom, ali joj se ipak desilo nešto sasvim suprotno dečijoj radosti i osmehu. Ona je kupila muzičku dečiju igračku "Štapić zla" i šokirala se.

Pakovanje je prekriveno jarko obojenim spiralama i ukrasima, pa je nemoguće videti šta se u njemu nalazi. Kada je ova mama sklonila foliju sa igračke, iznenadila se jer nije videla ni jednoroga ni dobru vilu.

U čarobnom štapiću bila je uznemirujuća fotografija male devojčice koja povređuje samu sebe.

Ona ima izobličeno demonsko lice na slici i pokušava da se ubode ili prereže sebi vene.

Vlasnik radnje u kojoj je kupljena ružičasta jeziva spravica Amar Mustafa, rekao je da ne namerava da skloni kontroverzne igračke sa polica svoje prodavnice.

On je izričito branio svoje artikle, ističući da roditelji treba da pripaze više tokom izbora stvari za sopstvenu decu. Dodao je da i on ima decu, i da im nikad ne bi kupio nešto što se zove "Štapić zla" čije ime samo naslućuje nešto strašno.

Ukoliko se i drugi roditelji budu žalili i pokrenuli bilo kakvu akciju protiv prodaje i proizvodnje ove igračke, vlasnik će razmisliti o povlačenju iste iz svoje radnje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA