UŽAS: Žena živela sa lešom muža čitavih 9 meseci! (VIDEO)

 
  • 4

Njen suprug Džerald je umro krajem aprila. Kada ga je policija tražila početkom maja, Ila im je rekla da nije trenutno tu i daje otišao sa porodicom na Kentaki Derbi. Kada su posle nekoliko meseci policajci došli opet, rekla im je da se Džerald šlogirao i da je trenutno u zdravstvenoj ustanovi

U američkoj saveznoj državi Indijani žena po imenu Ila Solomon je uhapšena jer je 9 meseci živela sa lešom svog muža, jer tvrdi da je on želeo da ga pojedu ptice. Za sve to vreme ona je uzimala čekove od njegove penzije.

Ila je u intervjuu priznala da je prekršila zakon jer nije prijavila smrt svog supruga, za ta će biti i krivčno gonjena. Njen suprug je preminuo od šloga, a Ila kaže da ježelela da ispuni njegovu želju.

- Želeo je da ga posle smrti pojedu ptice. Otvorila bih prozor i stavila telo pored njega, ali ptice nikada nisu ušle unutra. Najdalje dokle su stigle bio je klima uređaj - kaže gospođa Solomon.

Njen suprug Džerald je umro krajem aprila. Kada ga je policija tražila početkom maja, Ila im je rekla da nije trenutno tu i daje otišao sa porodicom na Kentaki Derbi. Kada su posle nekoliko meseci policajci došli opet, rekla im je da se Džerald šlogirao i da je trenutno u zdravstvenoj ustanovi, što je njima bilo sumnjivo i ušli su u stan, gde su pronašli Džeraldovo telo u podomakloj fazi raspadanja.

Pogledajte video sa celim izveštajem sa ovog bizarnog događaja:

(Telegraf.rs)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Auuuu

    14. oktobar 2014 | 20:35

    Ali kako je mogla bre? Pa svi znamo kako smrdi i kad se zivotinja usmrdi pored puta,a zamisli jos ljudski les toliko meseci u zatvorenom prostoru.... dobro ajde,bio je prozor otvoren navodno zbog prica ,ali svejednooo... uzas

  • Caki

    14. oktobar 2014 | 16:00

    Muz je muz ali penzija je penija!

  • Kri

    15. oktobar 2014 | 08:53

    OVO JE meni bolesno razumem bol KAD NEKO drag ti umre ali ne drzat GA U KUCI MRTVog 9 meseci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA