Devojka koja je gurnula krompir u vaginu se oporavlja, moći će da ima decu!

 
  • 20

Na svu sreću, biljka nije napravila veliku štetu devojci (22) kojoj je majka savetovala da je koristi kao sredstvo za kontracepciju, pa se očekuje njen pun oporavak

Devojka (22) kojoj je pre nedelju dana izvađen krompir iz vagine (tamo ga je stavila jer joj je majka rekla da tako ne može da zatrudni) neće imati ozbiljnih zdravstvenih posledica, i moći će da ima decu, pišu kolumbijski mediji.

Posle uklanjanja biljke, koja je u vagini proklijala, oporavak ide po planu, jer krompir, na svu sreću, nije izazvao veće povrede ili infekciju zidova devojčinih genitalija.

Podsetimo, lekari u kolumbijskom gradu Honda su pre nedelju dana izvadili proklijao krompir iz vagine ove devojke, pošto se ona žalila na bolove u donjem stomaku i mučninu. Suočena sa pitanjem "odakle to tamo", ona je okrivila svoju majku i njeno "specijalno seksualno vaspitanje".

Iako biljke obično ne mogu da rastu unutar ljudskog tela, ovom krompiru je pogodovala vlažna i mračna sredina u devojčinoj vagini.

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ralf

    11. oktobar 2014 | 13:18

    E ljudi svasta covjek moze da procita.

  • marko

    11. oktobar 2014 | 14:15

    Znate netko je uzgajao marihuanu unutar kompjutora, mjesto je bilo pogodno zato jer je vruče a i policija nije gledala na takva mjesta. A sada kada znaju to, mozda je vrijeme da uzgojivači prijedu na uzgoj marihuane u vagini. Idealno je, vruče, i vlazno.

  • Djordje Cvarkov

    11. oktobar 2014 | 13:39

    Sva sreca pa se mama nije setila lubenice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA