UHVAĆEN NA DELU: Sveštenik imao seks sa ljubavnicom, TV kamere sve snimile (VIDEO)

 
  • 2

Dok je sveštenik u panici tražio svoje pantalone u hotelskoj sobi i skoro se rasplakao od muke, muž se obračunavao sa svojom posrnulom suprugom

Anglikanski sveštenik Čarls Gitinji u Keniji nije ni slutio da će zbog neobaveznog seksa biti javno osramoćen. Samo što nije krenuo u akciju, naišao je muž žene sa kojom je imao avanturu. I to ne sam, već sa televizijskim kamerama.

Dok je sveštenik u panici tražio svoje pantalone u hotelskoj sobi i skoro se rasplakao od muke, muž se obračunavao sa svojom posrnulom suprugom. Ovaj video postao je hit na internetu. Na Jutjubu je skupio 250.000 pregleda, a emitovan je i na kenijskoj televiziji KTN.

Međutim, ovaj slučaj nije usamljen u ovoj zemlji. Tamošnji bloger Džekson Njeru smatra da je sve bilo iscenirano kako bi se sveštenik kompromitovao. On kaže da se u Keniji mnogi bave organizovanim prepadanjem javnih i značajnih ličnosti kako bi zaradili novac.

- Supruga koju je muž zatekao u prevari smeje se dok je suprug tuče što je stvarno čudno - kaže Njeru za BBC. Anglikanska Crkva u Keniji najavila je istragu o posrnulom pastoru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA