LEP KAO LUTKA: Potrošio 50.000 dolara da bi ličio na Kena (FOTO) (VIDEO)

 
  • 11

Brazilski model Celso Santebanes ima 20 godina i definitivno ulazi u najuži izbor za titulu "ljudskog Kena", kad bi se ona delila

Celso Santebanes ima 20 godina i definitivno se može takmičiti sa Džastinom Džedikom za titulu "ljudskog Kena".

Pritom bi to značilo i da je osvajač titule za najjeziviji izgled zahvaljujući plastičnim operacijama, ali, on se, naravno s time ne slaže. Za britanski Miror rekao je da je potrošio više od 50.000 dolara da "usavrši" svoj izgled i da je bio na operacijama nosa, brade, prsa i vilice. Pritom je kazao da je to sve uradio kako bi što više ličio Barbikinom dečku.

Osim toga, dodao je i da voli da se ponaša kao "ljudska lutka" kako bi što više ličio svojoj najdražoj igrački, šta god to značilo.

A za sve one koje to zanima: Celso je još uvek solo. "Ljudski Ken neženja traži svoju Barbie. Ko želi da bude moja devojka? Niko nije srećan kad je sam", napisao je na svojoj stranici na Fejsbuku.

Naravno, uvek može da pokuša sa ljudskom Barbikom Valerijom Lukjanovom, koja nije profunkcionisala sa spomenutim ljudskim Kenom Džastinom Džedikom. U svakom slučaju, ne zaboravite da bacite pogled Celsov profil na Instagramu, iako bi vas mogao razočarati jer ne objavljuje dovoljno selfija.

(Teleraf.rs / Huffingtonpost.com)

Video: "C’est la magie" premijerno u petak u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ***

    5. avgust 2014 | 13:08

    Ima 20 godina a vec je potrosio 50.000 dolara da "usavrsi svoj izgled". Zanimljivo... Verovatno je kopajuci kanale zaradio taj novac- sta sve roditelji nece napraviti od deteta! No coment

  • *

    5. avgust 2014 | 12:39

    O Boze!

  • Almedin

    5. avgust 2014 | 16:10

    E sad je spreman da ga pune :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA