Rešena misterija džinovske rupe na kraju sveta! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 10

Istraživač Andrej Plehanov je obišao džinovski krater i tom prilikom ocenio da je uglavnom sačinjen od leda

Ruski naučnici smatraju da je ogromna rupa koja se iznenada otvorila u zemlji na severu Sibira nastala kao posledica globalnog zagrevanja.

Oni su odbacili mogućnost da je pad meteora mogao da napravi džinovski krater na poluostrvu Jamal što u prevodu znači "kraj sveta".

Istraživač Andrej Plehanov rekao je da je misteriozna rupa koja se otvorila u sibirskom regionu bogatom gasom nastala zbog nagomilanog pritiska ispod zemlje usled porasta temperature.

Plehanov je obišao džinovski krater i tom prilikom ocenio da je uglavnom sačinjen od leda, oko 80 odsto. On je demantovao da je rupetina mogla da nastane od pada meteorita ili, kako su pojedini izvori navodili, dolaska NLO, piše "Dejli mejl".

Pojedini mediji preneli su, iz nepoznatog razloga, da se mistična rupa zapravo nalazi u Srbiji.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dag

    19. jul 2014 | 09:29

    Srbija - crna rupa...

  • Komsija

    19. jul 2014 | 09:30

    Blizi nam se sudnji dan.Poplave,potresi,oluje,neizdrzive vrucine-zime,nestasica, kriza,tornada,propadanja zemlje,pojavljivanje rupa u zemlji,mrznja medu narodom,narod se pretvara u zivotinje,vise radanja muske djece nego zenske,ubijanje,silovanje,zlostavljanje,seksualni odnosi u javnosti,ratovi,mrznja..itd.Narodu je na neki nacin ovo sve postalo normalno u skladu sa vremenom.Nije to u skladu sa vremenom nego nam je propast covjecanstva veoma blizu.Stize polako ali sigurno.Vecina ce se sigurno nasmijati na moj komentar.A mogu samo da kazem osvrnite se oko sebe i vidite sta se sve desava a bice sve gore iz godine u godinu.

  • Grofica

    19. jul 2014 | 01:57

    Ma to se neka krtica zanela u kopanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA