PLES SA AJKULAMA: Ono što ova devojka radi vam nikad ne bi palo na pamet (FOTO) (VIDEO)

 
  • 6

Neustrašiva devojka se spustila na 25 metara dubine, bez ronilačkog odela i bez vazduha. Telo joj je obojeno na način koji su stručnjaci smatrali adekvatnim, kako ne bi privukla pažnju na sebe i postala primamljivi obrok ajkulama

Hana Frejzer, podvodni model iz Australije, u poslednjih 12 godina bavi se plivanjem sa najozloglašenijim morskim nemanima, ajkulama.

Projekat u kome pleše sa tigrastim ajkulama ima za cilj da prenese poruku svetu da ove ajkule nisu bezumne mašine za ubijanje, kao što ih vlada Australije predstavlja. Ipak, poduhvat ove hrabre devojke jeste bio opasan.

Frejzerova se spustila na 25 metara dubine, bez ronilačkog odela i bez vazduha. Telo joj je obojeno na način koji su stručnjaci smatrali adekvatnim, kako ne bi privukla pažnju na sebe i postala primamljivi obrok ajkulama.

Ekipa od 10 osoba rizikovala je svoj život spuštajući se u "opasnu zonu", da bi snimili ovaj atraktivan video.

- Bila sam plava cele nedelje, a sve zbog dva sata provedenih u vodi. Trudili smo se da ne dođe do najgoreg scenarija, ali da smo mislili da tako nešto može da se desi, ne bismo ni radili sve ovo. Naravno da je rizik postojao, ali sve pod vodom je rizično - izjavila je Frejzerova.

Pogledajate video:

(Telegraf.rs / Izvor:motherboard.vice.com)

Video: Strahinja Đorić: Kineske kopije više ne možete otkriti golim okom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ina Nis

    17. jun 2014 | 16:24

    Ako ove ajkule nisu nadrogirane i ovo sve jeste kako izgleda, onda svaka cast ovoj hrabroj curi.. bas lepo izgleda, ali nema tih para koje bi mene naterale na ovo.. :) Lepo..

  • Seriiiiiiiii

    17. jun 2014 | 18:37

    Ako nisu masine za ubijanje,zasto su je obojili da ne bude upadljiva ajkulama? A verovatno su ih prethodno nahranili...

  • кари

    17. jun 2014 | 19:57

    Ili je luda ili blesava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA